Grup d'usuaris del Drupal en llengua catalana [IRC freenode: #drupal.cat]

Jornada de traducció del Drupal al Citilab

El proper 4 de febrer l’Associació Catalana del Drupal organitzarà una jornada de traducció per millorar l’ús del català al gestor de continguts de programari lliure Drupal. L’objectiu és traduir la nova guia d’usuari del Drupal 8 i arribar al 100% de la traducció de la interfície del nucli del Drupal 8.

Pel que fa a la traducció de la interfície d’usuari del Drupal, el percentatge de la traducció del nucli en l’última versió es troba al voltant del 65%. L’objectiu d’aquesta jornada és deixar traduït el nucli i els mòduls més utilitzats al 100%.

Pel que fa a la Guia d’Usuari, es tracta d’una prova pilot per a explicar el Drupal des de 0 en totes les llengües que ho requereixin (a part del català, també s’estan traduint a l’espanyol, hongarès, francès, ucraïnès i xinès). Pot ser una eina clau per a facilitar l’accés i l’adopció al Drupal, però també un pas més per a augmentar l’ús del català a Internet i al sector TIC.

Les jornades seran al Citilab de Cornellà, que ens cedeix les seves instal·lacions perquè tinguem el màxim d’espai i connexió disponibles. La jornada s’allargarà tot el dia, de les 9 a les 6 de la tarda. Podeu arribar-hi transport públic (Metro, Rodalies, TramBaix i Bus), amb cotxe (hi ha molt aparcament al voltant) o amb bicicleta (hi ha un Bicibox just al davant).

HORARI

09:30 h - 10:00 h Introducció a les eines i processos per a la jornada
10:00 h - 13:00 h Jornada de treball
13:00 h - 14:00 h Dinar proporcionat per Drupal.cat *
14:00 h - 18:00 h Jornada de treball

* Feu-nos arribar qualsevol informació que haguem de tenir en compte com al·lèrgies, vegetarians, etc.

Podeu entrar i marxar a l’hora que vulgueu, però si no coneixeu les eines és possible que més tard de les 10:00 h no hi hagi algú per a ensenyar-vos les eines amb calma (tot i que algú trobarem). Us animem a apuntar-vos ni que només pugueu venir al matí.


Requisits

• Bon nivell de català escrit

• Coneixements bàsics en ofimàtica (no cal ser un expert en Drupal, ja hi som nosaltres!)

•  Idealment cadascú hauria de dur el seu propi equip (si no en podeu dur cap aviseu-nos a hola@drupal.cat) i mirarem de proporcionar-vos-en un).

Per a poder-ho planificar bé i que ningú es quedi sense espai us agrairem que us apunteu al Meetup i, si al final no podeu assistir, que ho actualitzeu.

Ens veiem al Febrer!
L’equip de Drupal.cat

 

 

Confirma la teva assistència aqui.